Monday, May 31, 2010

Koleksi Syiling Luar Negara

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera
SALAM 1 MALAYSIA

Kali nih aku nk post pasal Koleksi Syiling Luar Negara aku punyer,... sikit je x banyak mana pun.. saja nk share-share menunjuk hehe...

(lama dh tak post..hehe..rindu nk main blog)





kiri tu yg ada hewan Platipus tuh duit Australia..



ni siri syiling Republik Indonesia

syiling Republik Indonesia bahagian belakang dia..

yang lubang2 tuh coin Jepun, entah..betul ke tidak.. Mimi kasik..


semua syiling nih adalah hadiah dari gF tercinta tak lain tak bukan cik Mimi..hehe...

cuti 3 hari nih aku pegi berjalan ke Pahang, dapat gak bertemu Dr Sabri.. blogger http://mgmsabrinumismatik.blogspot.com/ ... dapat gak tengok koleksi beliau.. amat kagum aku sebab banyak beb.. beriban-riban kalo aku x mmpu lah simpan cmtuh... terima kasih kepada saudara Sabri dan sekeluarga sebab layan aku ngan awek aku Mimi sebagai tetamu..lain kali leh datang lagi...hehe...

plan cuti sekolah nih nak ke rumah Blogger Abang Azri - blog http://azricollection.blogspot.com/...heehe mau mengushar koleksi beliau sambil membeli apa yang rasa sesuai....lalallala.... jangan jeless... sebab aku ni mmg kaki berjalan..hehe..

6 comments:

  1. jangan..jangan..jangan tak datang..datang la...

    ReplyDelete
  2. Dialu-alukan waqi.
    Dtg lah lagi...
    Nanti Sab ada cuti pnjg leh gi memancing pulak...
    jgn lupa bwa koleksi, pakaian n joran.hehehe
    tpi sab x de ler joran yg canggih2.
    slalu wat mancing bodo jer...hehehe...

    ReplyDelete
  3. dl ade gk smpn duit syiling dr luar negara..zmn kanak2 dl..ade yg blubang kt tgh la..besar gedabak la..tp skrg da xingt da smpn kt mane duit2 tu..huhu

    ReplyDelete
  4. Banyak jugak koleksi luar tu....aku tak mula pun lagi nak simpan yang luar nya...takleh jadi ni....heheh

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... awak berminat tak beli syiling US20 dollar tahun 1901...tapi ada sedikit keretakan lah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Menjana Kawangan