Friday, March 26, 2010

RM1.00 'SENGAL'

tajuk nih aku buh nama RM1.00 SENGAL..
atau sebut cmnih... singgit SENGAL...
haha.. ada gak lah sikit 2,3,4 koleksi aku
kategori duit buruk lah...
jom ushar tengokkkkkkkk.............

kalo korang perasan, tgk no prefix kanan dan kiri neh,
haa.. 'L' tu tersasar sikit ke kiri..eh,eh,eh..

Lihat kanan yang ni pulak abjad 'X' tersasar 'sikit' ke kiri
eh,eh,eh malu agaknya kat abjad 'J' hahaha..

Tgk prefix baris kiri neh..haaa, ni lagi kurang ajaq...tgk tuh..
'XP' lari sasar terus dari nombor..
apalah diorg nih cetak asing2 kew..???

ni paling aku syg n anggap special.haaha..
ingat fond dalam word je leh BOLD?
duit singgit pun ada BOLD tau...pastu terkuar kuar lak ink dia

..isk-isk-isk....
nasib lah tak jadi duit gantian..
kui-kui-kuiii...


sekian sahaja koleksi RM1.00 SENGAL..

~~~berjumpa lagi....~~~~to be continue~~

1 comment:

  1. wahahaha.. aku yang membaca ni pon turut sengal :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Menjana Kawangan