Friday, June 25, 2010

The Limited Coin

hage yang tak munasabah bagi sekeping 10 sen... yang orang Utara panggil 'sekupang' neh... dari rm180 sampailah rm400.... woooo...

kenapa? mengapa mahal sangat...?
sebab...hanya ada...

32,236 keping sahaja
dalam Malaysia neh...
wooo....

berbanding duit 10 sen yang dikeluarkan beratus ribu keping.... kalo rajin2 tuh ushar lah poket..hehe...kompom susah nk cari...

7 comments:

  1. coin proof KTM lum ada...Dh hbs.
    Proof felda je ada.
    ada yg ni je nordic gold coin KTM.
    1 sab dh simpan untuk waqi.
    duit coin 10sen 1971 sab tiada lgi...

    ReplyDelete
  2. ye..terima kasih Sab, jasa mu dikenang... samalah kita, wq kekurangan coin 10sen 1971, 20sen 1970... yang 50sen lengkap (+ extra dot 1979,1988), coin singgit lama pun dh lengkap siri... yang tak lengkap $1.00 besoo tuh, 5sen dan 1 sen....hehehe..

    ReplyDelete
  3. mmm bila larr nak jumpa sekupang 71 ni dah lama dok cari ni huhu

    ReplyDelete
  4. Zul.......kalo susah jumpa, jawapannya kena beli lah..hehe...

    ReplyDelete
  5. kalau saya jumpa duit lama ni saya nak jual nak x..hihi

    ReplyDelete
  6. jual lah...kalo kamu rasa nk jual, kalo nk simpan pun boleh juga sebab value dh makin naik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Menjana Kawangan