Wednesday, November 10, 2010

Coca Cola Contour Glass

Salam dan selamat sejahtera semua...

kali ni nak post pasal Coke atau dikenali juga sebagai Coca Cola... berikut merupakan item coke yang jadi salah satu isu tahun ni.... hehe.. nih pun ada org kasi kat aku, time World Cup dulu.. cikgu sekolah aku pratikum... katanya, dia dapat kat McD..

Dah kalo orang kasi, aku cm biasa simpan n jaga lah.. tu yg x bukak dari kotak n x guna... kalo bukak pun risau jadi bekas abu rokok....=P

Jom ushar.. aku rasa gelas ni kebanyakkan org ada, sebab time World Cup 2010 dulu, sapa-sapa ke McD akan dapat set gelas nih... yeke? yekott......

Jom Ushar...

Coca Cola Contour Glass

pandangan hadapan..

bahagian bawah..

bahagian atas... CONTOUR GLASS..

bahagian belakang... berserta maklumat...
dipercayai item nih dikeluarkan kepada beberapa/belas?
puluh?? buah negara sebab ...
ada 6 bahasa yg berlainan di belakangnya.. yg aku tau..

- Wash Before Use &
Basuh Sebelum Guna... hehe

pandangan sisi...

close-UP sikit...bru uhmmm....

original mark - Coca Cola...

kurang2 aku ada 1 item gak pasal Cola Cola nih... walaupun tak rare, tp kalo dah 10,20 tahun.. kompom gak jadi RARE.. itu pun bila gelas2 orang lain dah pecah.. masuk parit, tong sampah.. atau pun paling kurang dh terkeluar dari kotak...

Rasa ia agak special sikit, sebab kuar pun time World Cup.. yelah..4 tahun sekali, pasnih bila pulak? haa... simpan-simpan...jgn pecah sudahh....

Apapun, aku x begitu arif bab Coke nih.. sebab masih dalam proses memahaminya... Thanks kepada saudara Blur Guyz di alamat blog http://blurguyz79.blogspot.com/ kerana blog yg dihasilkannya banyak memberi input kepada penggemar barangan antik terutama produk Coca Cola @ Coke.. syabas buat beliau...

Haa...apa apa pun, prisip aku, janji ada 1... esok2 leh cari lain... org lain ada, aku pun nk ada sama...(walaupun kekdang x kesampaian....hehe)

1 comment:

  1. uiks ada jugak koleksi gelas cocacola yer bekok..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Menjana Kawangan